• Attefall – ditt andra hem

  Förverkliga din dröm och bygg en komplementbostad i form av ett attefallshus på tomten. Det kan användas till mycket; fritidshus, gäststuga, uthyrning eller till vad helst du önskar.

  Med Finjas attefallshus utnyttjas den tillåtna ytan maximalt och det finns två varianter att välja på beroende på vilken planlösning som passar dig bäst. Båda har sina fördelar och skapar en känsla av luftighet, vilket gör att utrymmet känns förvånansvärt stort. Här ryms både pentry, badrum, sovloft och ett väl tilltaget rum med härlig takhöjd.

  Husen är självklart murade och putsade och består av en modern och stabil konstruktion som är både brandsäker och okänslig för fukt. De är dessutom underhållsfria och kommer att vara till glädje för ett flertal generationer framöver.

  Givetvis kan du inreda ditt attefallshus i vilken stil som helst men glöm inte att du även utvändigt kan anpassa huset efter eget tycke och smak. Vill du till exempel ha en struktur i fasadytan rekommenderas Finjas Ädelputs som finns i olika varianter beroende på vilken grovlek som önskas. Självklart finns också ett stort antal kulörer att välja på när det kommer till att färgsätta huset.

  Här hittar du gör det själv-beskrivningen.

  Här hittar du ritningarna i A3-format.

 • attefall2-1.JPG

Produkten har lagts till i inköpslistan