Använd vänstermenyn för att läsa mer om vårt sortiment eller klicka på knappen ”Till våra produkter” för att komma till våra produkter.

Golv

 • Med våra golvprodukter behöver du aldrig tveka. Samtliga håller en hög teknisk kvalitet och klarar golvvärme. Dessutom är de lättarbetade, användarvänliga och vattenskadestabila. Vårt utbud av cementbaserade och pumpbara avjämningsmassor är stort och de fungerar på ett flertal underlag, däribland betong, lättbetong, sten och keramik. De har alla olika tekniska egenskaper, vissa är normaltorkande medan andra är självtorkande, en del dammreducerade och en del fiberförstärkta. För fall- och uppbyggnad har vi även dammreducerade och cementbaserade spackelmassor, i form av handspackel, samt golvbruk att erbjuda.

  Vårt golvsortiment innehåller också färgad avjämningsmassa för inomhusbruk med vilken du kan sätta färg på alltifrån butiks- till restauranggolvet. Produkten lämpar sig som färdig yta där det efterfrågas plana golv med hög ytstyrka och fungerar som underlag för härdplastbeläggningar. Ta hjälp av vår kulörkarta för golv och välj mellan sju kulörer som alla livar upp och sätter en personlig prägel på golvet.

  Vår EPS-betong är en isolerande lättviktsuppfyllnad som fungerar för både inom- och utomhusbruk. Den är dessutom dammreducerad, pumpbar och lämplig under golvvärme. För att passa skilda ändamål och behov erbjuder vi olika varianter, varav någon passar särskilt bra vid uppfyllnad av viktkänsliga bjälklag, i oisolerade källarutrymmen och på ojämna underlag medan en annan kan vara att föredra om tiden är knapp.

   

 • Produktväljare och mängdberäknare för golv

  Nu finns vår nya produktväljare och mängdberäknare för golv tillgänglig på finja.se. Verktyget hjälper till att hitta rätt golvavjämning på ett snabbt och enkelt sätt samt att beräkna materialåtgång. Testa produktväljaren och mängdberäknaren här.

  Toppbild-produktväljare.jpg

 • Rörliga arbetsanvisningar


 • Broschyrer och arbetsanvisningar


   

 • Produkter


   

Använd vänstermenyn för att läsa mer om vårt sortiment eller klicka på knappen ”Till våra produkter” för att komma till våra produkter.

Produkten har lagts till i inköpslistan