Björn bygger bo

 • I serien Björn bygger bo låter hantverkaren och programledaren Björn Christiernsson oss följa med på olika byggäventyr där han bland annat bygger ett nytt hus till familjen. Vi får också ta del av andra spännande byggprojekt så som ett attefallshus, en trädgårdsmur och ett nytt badrum. Serien ger tips, råd och inspiration till nya idéer och lösningar med möjligheternas material, betong. Den innehåller också renodlade produktguider där Björn helt och fullt fokuserar på produkterna i sig och presenterar ett urval av vårt sortiment.

  Björn har lång erfarenhet som programledare och hantverkare i några av Sveriges mest populära tv-serier om byggnation och renovering.

  Vill du bygga något på egen hand?
  Se alla våra DIY-beskrivningar med steg-för-steg anvisningar och ritningar.

 • Den första produktguiden i Finjas serie Björn bygger bo. I fokus står ett antal väl utvalda produkter inom Finjas golvsortiment som Björn presenterar, beskriver och jämför. Filmen innehåller också värdefulla tips och bidrar till en ökad förståelse för de aktuella produkternas unika egenskaper, hur de skiljer sig från varandra samt vad de lämpar sig bäst för.

    • Se alla filmer i serien Björn bygger bo