Björn bygger bo

 • I serien Björn bygger bo låter hantverkaren och programledaren Björn Christiernsson oss följa med på olika byggäventyr där han bland annat bygger ett nytt hus till familjen. Vi får också ta del av andra spännande byggprojekt så som ett attefallshus, en trädgårdsmur och ett nytt badrum. Serien ger tips, råd och inspiration till nya idéer och lösningar med möjligheternas material, betong. Den innehåller också renodlade produktguider där Björn helt och fullt fokuserar på produkterna i sig och presenterar ett urval av vårt sortiment.

  Björn har lång erfarenhet som programledare och hantverkare i några av Sveriges mest populära tv-serier om byggnation och renovering.

  Vill du bygga något på egen hand?
  Se alla våra DIY-beskrivningar med steg-för-steg anvisningar och ritningar.

 • Produktguider med Björn


 • Murbruk

  I denna tredje guide med Björn får du som tittar ta del av ett urval av våra murbruk. Det är givetvis viktigt att välja rätt bruk utifrån vad det är som ska muras och videon bjuder på en hel del nyttiga tips. Den vänder sig såväl till dig som är van att mura som till dig som står inför ditt första val av produkt.

  Under året kommer fler filmer i serien så följ oss gärna om du gillar guiderna och vill lära dig mer om vårt stora torrbrukssortiment.


 • Se alla filmer i serien Björn bygger bo