Björn bygger bo

  • I serien Björn bygger bo låter hantverkaren och programledaren Björn Christiernsson oss följa med på olika byggäventyr där han bland annat bygger ett nytt hus till familjen. Vi får också ta del av andra spännande byggprojekt så som ett attefallshus, en trädgårdsmur och ett nytt badrum. Serien ger tips, råd och inspiration till nya idéer och lösningar med möjligheternas material, betong. Den innehåller också renodlade produktguider där Björn helt och fullt fokuserar på produkterna i sig och presenterar ett urval av vårt sortiment.

    Björn har lång erfarenhet som programledare och hantverkare i några av Sveriges mest populära tv-serier om byggnation och renovering.

    Vill du bygga något på egen hand?
    Se alla våra DIY-beskrivningar med steg-för-steg anvisningar och ritningar.

  • Projekt med Björn


  • Sommar, sol och härligt häng i trädgården. Att välja just ett murat och putsat utekök har många fördelar; det är hållbart, underhållsfritt och står emot alla vädrets skiftningar. I den här filmen får vi följa med när Björn gjuter sockel mot berget, murar upp mellanväggar, putsar och slutligen målar köket. Som kronan på verket gjuter han även bänkskivor, hyllplan och små pallar att sitta på.


  • Se alla filmer i serien Björn bygger bo