Använd vänstermenyn för att läsa mer om vårt sortiment eller klicka på knappen ”Till våra produkter” för att komma till våra produkter.

Golv, Fix & Fog

 • På Finja har vi ett stort utbud av golvprodukter men även ett sortiment bestående av fix- och fogprodukter, vilket med fördel kombineras med vårt rollbaserade eller dukbaserade tätsystem, båda godkända av Byggkeramikrådet.

  Våra avjämningsmassor kan antingen användas för att skapa en färdig golvyta eller en yta redo för golvbeläggning och kommer i en rad utföranden med skilda egenskaper. EPS-betong, det vill säga isolerande lättviktsuppfyllnad, blir allt mer populärt och hos oss hittar du ett flertal varianter av denna produkt, varav alla är dammreducerade och lämpliga under golvvärme. 

  Bland våra produkter för montering av framförallt kakel och klinker återfinns fästmassor, kakellim, fogmassor i olika färger samt våtrumssilikon. Fixprodukterna används på golv och vägg inom- och utomhus vid montering av keramiska ytmaterial. Vissa lämpar sig även väl till keramik som kan vara känslig för färggenomslag. Fogmassorna kan nyttjas i både våt- och torrutrymmen.

  Fix- och fogprodukterna kommer i ergonomiska förpackningar som skonar ryggen, de flesta med praktiska handtag, och tillsammans med våra tätsystem är de allt som behövs för att skapa fuktsäkra våtrum som uppfyller branschens regler och höga krav. De hjälper dig helt enkelt att utföra ett smidigt arbete, vilket i sin tur kan bidra till att tidsplanen vid nybyggnation hålls eller att en renovering slipper dra ut på tiden.

   

 • Produktväljare och mängdberäknare för golv

  Nu finns vår nya produktväljare och mängdberäknare för golv tillgänglig på finja.se. Verktyget hjälper till att hitta rätt golvavjämning på ett snabbt och enkelt sätt samt att beräkna materialåtgång. Testa produktväljaren och mängdberäknaren här.

  Toppbild-produktväljare.jpg

 • Rörliga arbetsanvisningar


 • Broschyrer


   

 • Produkter


   

Använd vänstermenyn för att läsa mer om vårt sortiment eller klicka på knappen ”Till våra produkter” för att komma till våra produkter.

Produkten har lagts till i inköpslistan