Fog

 • Fogen är en viktig detalj då dess kulör gör mycket för helhetsintrycket i exempelvis ett badrum eller kök. Hos oss kan du välja mellan olika kulörer och nyanser på fog och vi har gjort det lätt för dig att hitta rätt genom att helt enkelt döpa artiklarna efter respektive kulör.

  En nyhet inom kakel- och klinker fog är Finjas KF10. KF10 med sina 10 kulörer ger ökad valmöjlighet vid matchning mot plattor och inredning. Kulörerna är färgmatchade mot Finjas våtrumssilikon. Att skapa effekter med en färgad fog blir allt vanligare och du kan välja att antingen framhäva rutmönstret eller kakelplattan. Självklart kan du även skapa en harmonisk helhet och låta dem samverka. Se kulörkarta för KF10 här.

  I vårt sortiment finns även en silikonprodukt, vars främsta användningsområde är rörelsefogar vid keramiska beläggningar i våt- och torrutrymmen. Den högelastiska fogmassan fungerar både inom- och utomhus och är även lämplig till natursten och marmor.

 • Produktväljare och mängdberäknare


 • Med vår produktväljare Plattsättning kan du hitta rätt fix och fog men även golvavjämning och handspackel som eventuellt behövs innan plattorna sätts på plats. På ett snabbt och enkelt sätt beräkna materialåtgång. I den rörliga arbetsanvisningen för Plattsättning visar vi hur du kaklar såväl vägg som golv.

  Produktväljare för plattsättning

 • plattsattning.jpg

 • Samlad information för dig som vill renovera badrum


  Att renovera ett badrum kräver såväl rätt produkter som korrekt tillvägagångssätt och det är viktigt att arbetet utförs på rätt sätt. På vår projektsida för Renovera badrum hittas rörliga arbetsanvisningar, inspiration och mycket annat som behövs för ett badrumsprojekt.

  Gå till projektsidan

 • Dokument