För återförsäljare

 • Vi har material för att bygga brand- och fuktsäkra byggnader med lång hållbarhet och god ekonomi.

  Vi fokuserar på murat och putsat byggande. Produktutbudet är omfattande och konceptlösningar erbjuds inom allt från block, torrbruk, golvavjämning, fix och fog, fasadputssystem, cellplast och grundelement.

  Vårt nylanserade golvsortiment innehåller optimerade produkter i 20 kilossäckar. Säckarna gör det lätt för dina kunder att välja rätt produkt.

  Dagligen levererar vi kvalitetsvaror till våra återförsäljare i Sverige. Vi erbjuder även avhämtning på våra lager för de återförsäljare som själva vill hämta sin order.

 • Pallar med Finja-säckar

 • Kundportalen


 • Är du återförsäljare idag är du välkommern att logga in i Kundportalen där du kan göra dina beställningar online. Önskar du komma i kontakt med din Finja-säljare, vår kundservice, orderavdelning och tekniska avdelning hittar du kontaktinformation på våra kontaktsidor. I vårt nyhetsrum hittar du all information och såväl produkt- som företagsnyheter.

 • Kundutbildningar


 • Att utbilda och informera såväl nya som befintliga kunder är viktigt för oss på Finja Betong och varje år anordnar vi utbildningar i egen regi där vi bjuder in till en heldag i betongens tecken.

  Vi vill säkerställa god kunskap om vårt sortiment och om det murade och putsade byggandet och vi ser utbildningarna som en förutsättning för en bra affär, för såväl återförsäljare som entreprenör och slutkund.

  – Våra utbildningar finns till för att våra kunder ska kunna använda och informera om våra produkter på ett bra sätt. Att nu kunna erbjuda digitala utbildningar som ännu ett verktyg känns riktigt spännande och som ett naturligt steg i Finjas ambition att utvecklas med våra kunder, säger Bengt Widstrand, VD, Finja Betong. 

  Låter det intressant? Ta kontakt med din närmaste Finja-säljare för bokning.