Sand

  • För oss på Finja är sand mer än bara sand och därför har vi ett flertal varianter i skilda fraktioner och storlekar. Alla våra olika typer av sandprodukter är noga framtagna och anpassade efter säsong och avsedda att användas till särskilda ändamål. När det är dags att lägga marksten kommer sättsand väl till pass och produkten bildar ett kompakt och lämpligt underlag för till exempel en uteplats eller trädgårdsgång. I dessa sammanhang är även fogsand bra att ha till hands då det är ett finare material gjort av torkad natursand som håller såväl plattor som stenar på plats och bidrar till starka och långvariga fogar. För att slippa oönskad växtlighet mellan stengångens skarvar gör du klokt i att satsa på vår ogräshämmade variant av fogsand.

  • Sand


  • Is kan lätt ställa till det. Därför har vi tagit fram en miljövänlig halksand vars grovkorniga material fungerar utmärkt som halkbekämpning och passar lika bra till trappor och trottoarer som till uppfarter och trädgårdsgångar. Produkten levereras i behändig plastsäck, vilket innebär att den kan förvaras utomhus och alltid finnas nära till hands vid behov. Men bäst är kanske ändå att den går att återanvända.

    Sandlådesand lämpar sig för barnens kreativa lekar i sandlådan och gör det lätt att bygga oavsett ålder. Till lekplatsen har vi tagit fram en alldeles särskild sand som är både mjuk och porös och givetvis uppfyller de krav som finns.

  • Borsta ner fogsand mellan plattor
    Borsta ner Fogsand mellan stengångens skarvar och du får starka och långvariga fogar. För att slippa oönskad växtlighet väljer du vår ogräshämmande variant.

  • Dokument