Entreprenör

 • Vi på Finja Betong har material för att bygga brand- och fuktsäkra byggnader med lång livslängd och god ekonomi. Våra hållbara material lämpar sig väl vid nybyggnation av garage, småhus, flerfamiljsbostäder samt skolor och offentliga byggnader. Vårt breda och hållbara produktutbud är även ditt naturliga val vid ROT-entreprenad.

  Vårt fokus är murat och putsat byggande. Vårt utbud av produkter är stort och omfattar allt från block, torrbruk, golvavjämning, fix och fog, fasadputssystem, cellplast och grundelement. Tillsammans med vårt landsomfattande kontaktnät av återförsäljare finner du det du behöver till ditt murade och putsade projekt.

 • Norra Rörum murning.jpg

 • Hos oss finner du även konceptlösningar. Ett exempel på detta är Mursystem Exakt med sina innovativa komponenter som på ett förtjänstfullt vis förenklar ditt murningsarbete. Dra, rulla, lägg - Exakt så enkelt! Mursystemet möjligör rationellt uppförande av välisolerade byggnader.


   

 • Så använder du våra produkter

  Vi har tagit fram både tryckta och rörliga arbetsanvisningar till flera större byggprojekt. Här visar vi hur våra produkter används när du gjuter en grund med våra grundelement samt bygger fritidshus, attefallshus, friggebod och garage. Vi visar även hur du använder våra produkter när du renoverar ett badrum.

 • Hjälp när du ska gjuta, mura, putsa och laga

  Utöver våra arbetsanvisningar finns även instruktioner för hur du använder våra produkter när du ska gjuta, mura, putsa och laga. Dessa hittar ni här:

 • Sök i vårt breda produktutbud

  Vill du veta mer och söka bland våra produkter hittar du dessa här: https://www.finja.se/produkter

  Varje produktsida innehåller detaljerad information om bland annat användningsområde, miljödatabaser och artikelegenskaper. I våra produktblad finner ni blockens U-värde och brandklassificering. För produkter där det är aktuellt finns även ritningar och konstruktionslösningar för nedladdning.

  Är du nyfiken och vill veta mer eller inte finner informationen du söker är du välkommen att ta kontakt med oss. Du hittar våra kontaktuppgifter här: https://www.finja.se/kontakta-oss/kundservice-order

  Du kan även läsa mer om våra produkter i vår katalog:
   Bläddra i vår katalog

 • Varje produktsida innehåller detaljerad information om bland annat användningsområde, miljödatabaser och artikelegenskaper. I våra produktblad finner ni blockens U-värde och brandklassificering. För produkter där det är aktuellt finns även ritningar och konstruktionslösningar för nedladdning.

  Är du nyfiken och vill veta mer eller inte finner informationen du söker är du välkommen att ta kontakt med oss. Du hittar våra kontaktuppgifter här: https://www.finja.se/kontakta-oss/kundservice-order

 • Pumpbilsservice – högkvalitativa golvprodukter direkt till arbetsplatsen


 • Med vår pumpbilsservice får ni ett brett och högkvalitativt golvsortiment tillsammans med proffsig och kunnig personal. Våra chaufförer är experter på både produkt och bil och hjälper er på plats. Med våra tre pumpbilar ger vi er de bästa förutsättningarna för ert golvprojekt.

  Vi har pumpbilar som tar allt ifrån 10 till 23 ton torrbruk och pumpar så mycket som upp till 20 ton per timme. Självklart tillser vi att torrbruk fylls på när det behövs, allt för att projektet ska flyta på så smidigt som möjligt utan uppehåll. Vår pumpbilsservice är lämplig för de allra flesta arbetsplatser och möjliggör så att du på kort tid får ut stor mängd golvavjämning. Det enda som krävs på arbetsplatsen är tillgång till vatten.

 • Finjas nya pumpbil klarar av dina mest krävande projekt


 • På bilden ser ni vad som troligen är Sveriges modernaste pumpbil. Bilen är anpassad så den klarar av de tuffa miljökrav som idag finns i många av våra storstäder, samtidigt som dess pumpkapacitet är imponerande.

  Vill du ha mer information, ta kontakt med din Finja-säljare.

 • Puff pumpbil 460x345.jpg