Finbetong i regnbågsfärgad säck för mångfald, tolerans och respekt

 • Som ett led i Finjas fortsatta sociala hållbarhetsarbete kommer företaget inom kort att erbjuda sin Finbetong i en regnbågsfärgad säck. Projektet med säcken ligger i linje med företagets policy kring jämställdhet och mångfald, vilket är något som även återfinns i företagets värderingar. Säcken står för allas rätt att vara sig själv och har tagits fram tillsammans med Björn, numera Lee Christiernsson.

 • "För oss är det en självklarhet att respekt, mångfald och tolerans är ledorden i vår bransch. Därför har vi valt att erbjuda vår storsäljare Finbetong i en regnbågsförpackning. Vi kommer att skänka en del av överskottet från försäljningen till BRIS", säger Gull-Britt Jonasson, Koncern-VD Finja.

  Läs hela pressmeddelandet

 • Ett fint samarbete i mer än 10 år


  I mer än 10 år har vi samarbetat i serien Björn Bygger Bo, där Björn har visat hur man gjuter, murar, och putsar allt från sitt eget hus till attefallshus, stödmurar, utekök och bänkskivor. En mycket populär serie där filmerna har fått flera miljoner visningar och uppskattning genom åren.

  Se alla projekt i serien.

  Läs om resan där Björn blir Lee på 
  Lee Christiernssons hemsida.

 • Finbetong i regnbågsfärgad säck


  Vår storsäljare Finbetong kommer att erbjudas i en regnbågsförpackning, säckens innehåll är densamma som originalet. Vi kommer att skänka en del av överskottet från försäljningen till BRIS. Säcken står för mångfald, tolerans och respekt och allas rätt att vara sig själv.

  Den regnbågsfärgade Finbetongen kommer att finnas ute i bygghandeln under våren.

  Läs mer om Finbetongen

   

  Finbetong i regnbågsfärgad säck

 • Se alla filmer i serien Björn bygger bo