Välkommen till Finjas Kundportal

 • Logga in på kundportalen.finja.se.

  LOGGA IN

  I vår nya Kundportal hittar du e-handel, prislistor, beräkningsprogram och mycket mer i en helt ny användarvänlig plattform. Kundportalen är tillgänglig för våra avtalskunder och vi hoppas att den ska förenkla och skapa mervärde för er. Kundportalen kommer att kontinuerligt uppdateras med unik information till dig som avtalskund.

 • Vad innehåller nya Kundportalen?


 • Se gärna vår introduktionsfilm och kika i vår folder. När ni loggat in i Kundportalen kommer ni att finna mer detaljerad information och en användarmanual.

 • Vanliga frågor & svar  Behöver jag göra något?
  Det enda du behöver göra för att kunna använda Kundportalen är att aktivera ditt konto med hjälp av länken du fått av oss i ett mail-utskick. Vid första inloggning behöver du verifiera ditt konto och ändra lösenord, följ instruktionerna. Har du inte fått någon länk? Hör av dig till din Finja-säljare för mer information.

  Alla avtalskunder har fått en Superuser utvald på sitt företag som har behörighet att lägga till och ta bort användare i Kundportalen. Är du osäker på vem som är superuser på ditt företag, kontakta Finjas kundserviceavdelning via e-post på order@finja.se eller ring oss på 010-455 21 21.

  Jag behöver hjälp med att använda Kundportalen?
  Använd gärna vår användarmanual. Finns det fortfarande tveksamheter, vänd dig till din Finja-säljare som hjälper dig vidare.

  Jag kan inte logga in? 
  Vänligen testa att använda funktionen Glömt lösenord när du försöker logga in. Ett nytt lösenord kommer att skickas till angiven e-postadress.

  Jag som användare har inte fått mailet med inloggningsuppgifter? 
  Kontakta Superuser på ditt företag.

  Jag som Superuser har inte fått mailet med inloggningsuppgifter? 
  Kontakta kundserviceavdelningen via e-post på order@finja.se eller ring oss på 010-455 21 21.