Fix

 • Pålitliga produkter är en förutsättning för att ditt projekt ska hålla under lång tid. När du gör ditt val av produkt är det viktigt att utgå ifrån så många kännbara faktorer som möjligt, det vill säga ändamål, material, underlag samt önskade egenskaper, så som dammreducerad, flexibel och låg vikt.

  Kanske ditt arbete kräver ett snabbtorkande fix, en produkt med hög flexibilitet, extra bra hängförmåga eller en som är både vatten- och frostbeständig. Oavsett vilka egenskaper du söker hos en produkt har vi en som passar just dina, troligtvis, skiftande behov och förutsättningar. Samtliga våra fästmassor klarar golvvärme och är framtagna för golv och vägg i både våta och torra utrymmen. De fungerar såväl inom- som utomhus vid montering av keramiska ytmaterial, det vill säga kakel, klinker, mosaik, granitkeramik samt natursten. Vissa är även lämpliga till keramik med låg absorptionsförmåga och som kan vara känslig för färggenomslag.

 • Produktväljare för plattsättning


 • Med vår produktväljare för plattsättning kan du hitta rätt fix och fog men även golvavjämning och handspackel som eventuellt behövs innan plattorna sätts på plats. På ett snabbt och enkelt sätt beräkna materialåtgång. I den rörliga arbetsanvisningen för Plattsättning visar vi hur du kaklar såväl vägg som golv.

  Till produktväljaren

 • Puff-PV-plattsattning-16-9.jpgproduktväljare för plattsättning

 • Samlad information för dig som vill renovera badrum


  Att renovera ett badrum kräver såväl rätt produkter som korrekt tillvägagångssätt och det är viktigt att arbetet utförs på rätt sätt. På vår projektsida för Renovera badrum hittas rörliga arbetsanvisningar, inspiration och mycket annat som behövs för ett badrumsprojekt.

  Gå till projektsidan

 • Dokument