Jobba hos oss

 • Det är våra medarbetare som gör skillnaden. Vi vill att du ska vara engagerad och vara en aktiv del av vår framtid. Därför jobbar vi hårt för att skapa en inspirerande kultur. En kultur där du får utveckla din kompetens, kunskap och kreativitet. Vi tror på handlingskraft, delaktighet och målmedvetenhet.

  Miljö, hållbarhet och säkerhet är viktiga frågor som styr vår vardag. Tillsammans vill vi bygga ett hållbart samhälle där ett långsiktigt tänkande även präglar val av material, därav vår passion för betong. Visste du att vi är självförsörjande på grön el? Ett av många steg i vårt miljöarbete.

  Finja är ett expansivt svenskt familjeföretag som grundades 1957. Vi utvecklar, tillverkar och levererar betong i dess mest förädlade form. Vi finns på flera platser i landet. Finja består av ett flertal bolag som alla är specialiserade inom sina områden, men med samma grundläggande värderingar och fokus på att lösa kundernas behov.

  Finja Betong AB fokuserar på murat och putsat byggande och är en rikstäckande leverantör av byggmaterial med ett omfattande produktutbud. Via ett brett nätverk av kvalificerade återförsäljare tillhandahåller vi ett gediget torrbrukssortiment, fix- och fogprodukter, cellplast, grundelement samt fasadputssystem. All vår tillverkning är närproducerad. I dagsläget har vi 180 anställda och siktar på att omsätta en miljard kronor. Läs gärna mer om oss här.

  Bemix AB utvecklar och levererar specialbruk till den svenska byggindustrin och har ett stor utbud av högteknologiska och specialanpassade expanderbruk för proffs. Användningsområdena är alltifrån avancerad undergjutning av maskiner, kranbanor, traverser, pelare och brolager till bultsättning i berg och fogning av prefabricerade betongelement. Läs gärna mer om oss här.

  Brogårdsand AB förädlar och säljer specialsand som används främst vid vattenrening, i värmeverk, inom byggindustrin, av gjuterier, sport- och fritidsanläggningar samt till blästring och park- och trädgårdsanläggningar. Läs gärna mer om oss här.

  Sätertorps Grus AB är en ledande leverantör av grusmaterial i Strängnäs området. Vi säljer grus- makadam- bergkross- och jordprodukter. Produkterna finns både för avhämtning och för hemleverans. Läs gärna mer om oss här. Läs gärna mer om oss här.

  Franshill AB arbetar med förvaltning av fastigheter på väl utvalda platser i Sverige. Vi äger, förvaltar och hyr ut såväl hyresrätter som kommersiella lokaler. I dagsläget har vi 689 lägenheter och vi siktar på ett långsiktigt ägande och ett kontinuerligt växande. Läs gärna mer om oss här.

  Vi hoppas att du är redo för utmaningen – sök våra lediga tjänster här.

  Vi vill – Vi kan – Vi vågar

  Välkommen till oss!