Vi satsar på framtidens entreprenörer med gratis startpaket

 • Med våra gratis startpaket vill vi skicka inspiration till unga företagare att utveckla sitt företagande. Det kan vara inom ramen för UF samt för studerande inom entreprenörsutbildningar/kurser.

  Tack för att vi får vara en del av vad som kan bli de första stegen på en framgångsrik företagarkarriär. UF-tiden är en fantastisk möjlighet där tillfälle ges att prova på att driva företag på riktigt.

  Entreprenörsandan, att se möjligheterna och ha modet att ta vara på dem, är något som följt oss länge på Finja. En entreprenör ser till att idéer genomförs - alltid med blick framåt. Vad är nästa steg?

  Som ledstjärna har vi på Finja ”Vi vill, vi kan, vi vågar”. Ta med er dessa ord i ert entreprenörskap.

  Vill ni, så både kan och vågar ni!

  Finja Betong AB

 • Sex olika gratispaket för UF-företagare och entreprenörsstudenter


  Vi har tagit fram sex gratis startpaket med produkter lämpliga för olika typer av projekt. Driver du eller är på väg att starta ett företag inom ramen för din utbildning, till exempel UF - klicka på det paket ni önskar och följ anvisningarna på sidan för hur ni lägger en beställning.

 • Paket 1, för UF och studerande – Finbetong

  Till de mindre gjutprojekten som tomtar, pumpor, ljusstakar och krukor är oftast Finbetong det bästa alternativet. Betongen ger torkad en och vacker yta och passar bra för föremål som kommer stå i skyddad miljö utomhus eller inomhus. Frostbeständig, vattentät och med möjlighet att gjuta så tunna skikt som 20 mm.

  Beställ här

 • Betongpumpa

 • Paket 4, för UF och studerande – Anläggningsbetong Fin

  Gjuter ni produkter som ni vill ska klara av att stå utomhus året om och även klarar av tösalt ska ni satsa på Anläggningsbetong Fin. Den är något lite grövre än Finbetongen men klarar av ”tuffa” utomhusmiljöer och står emot snö och frost men även salt som annars kan ge betongen frätskador.

  Beställ här

 • Trädgårdsmöbler i betong

 • Paket 5 , för UF och studerande – 260 Fiber Avjämning

  Planerar ni att gjuta föremål med hjälp av mycket detaljerade formar passar vår golvavjämning, eller flytspackel som man även kallar produkten, bra för ändamålet. 260 Fiber är en avjämningsprodukt som är mycket lättflytande och passar därför till detaljerade föremål för inomhusbruk.

  Beställ här

 • Ljusstake i betong

 • Paket 6, för UF och studerande – Handspackel 450 DR

  Är ni ute efter ett snabbt resultat passar detta paket med 450 DR bra. 450 DR är ett handspackel men fungerar även bra att gjuta med. Redan efter 45 minuter kan ni avforma om ni exempelvis gjuter i en vanlig 33 cl burk. Tänk på att produkten dock är starkt sugande och det går därför åt mycket färg om ni i efterhand vill måla era objekt. Använd enbart för föremål som ska förvaras inomhus.

  Beställ här

 • Bricka i betong med blommor och ljus

 • Paket 7, för UF och studerande – Mixpaket med Finbetong och Cementbruk A

  Med det här mixpaketet slipper ni välja det ena eller det andra. I paketet ingår 10 säckar Finbetong och 10 säckar Cementbruk A. Planerar ni att gjuta föremål med mycket detaljerade former? Då rekommenderar vi att ni använder Cementbruk A och till de mindre gjutprojekten som tomtar, pumpor, ljusstakar och krukor är Finbetongen det bästa alternativet. Vår Finbetong är både frostbeständig och vattentät vilket även passar bra till föremål som ska stå utomhus.

  Beställ här

 • finbetongpumpa.jpg

 • Tagga oss!


  Att marknadsföra ert företag är en viktig del för att nå era kunder. Sociala medier är idag ett bra sätt att nå ut till en större marknad. Vi följer gärna er resa. Tagga oss och vårt Instagram-konto finja_diy när ni gjuter era föremål med våra produkter, så delar vi gärna vidare det till våra följare. Vill ni hellre skicka bilder till oss när ni använder produkterna gör ni det enklast till info@finja.se.