Projekt – Renovera badrum

 • Vi har samlat information för att hjälpa dig med ditt badrumsprojekt. Filmerna visar olika moment och lämpliga produkter att använda sig av, både vid renovering och nybyggnation, så som bland annat tätskikt, golvavjämning, fix och fog. 


 • Så här använder du Finjas produkter när du renoverar badrum


  Inspireras av vår nya film Björn bygger bo – Renovera badrum med Björn Christiernsson. I filmen får du som tittar tips och råd om alltifrån spackling av golvfall till plattsättning, tätning och fogning.

 • Rörliga arbetsanvisningar


  Se våra rörliga arbetsanvisningar som visar tre steg vid badrumsrenovering; golv, tätning och plattsättning. Filmerna hittar ni på vår Youtubekanal eller för nedladdning vår Mediabank.

 • Produktväljare och mängdberäknare 


  Med våra produktväljare och mängdberäknare för golv och badrum kan du hitta rätt produkter på ett snabbt och enkelt sätt samt beräkna materialåtgång. 

  Gå till produktväljarna

 • Kakel- och klinkerfog KF10 finns nu i 10 färger


  Nu kan man matcha kakel- och klinkerfog KF10 och våtrumssilikon i samma kulör för ett enhetligt utseende. De fyra tidigare kulörerna har nu utökats till tio, för större valmöjlighet vid färgsättning av våtrum. Läs mer om KF10 och våtrumssilikon.