Torrbruk

 • Finja har ett av marknadens mest kompletta utbud när det kommer till torrbruk och vi strävar ständigt efter att öka intresset för murat och putsat byggande. Via ett brett nätverk av kvalificerade återförsäljare tillhandahåller vi ett gediget sortiment för användning vid murning, putsning, gjutning och lagning. Produkterna produceras på våra fabriker och det enda du behöver göra är att tillsätta vatten och blanda.

  Finjas färgade murbruk är en av många uppskattade produkter. Klicka här för att läsa mer.

 • Vinteråtgärder

  Vid risk för frost och temperaturer under 5 °C ska vinteråtgärder vidtas.
  Var uppmärksam på att tillsatsmedel inte ersätter normala vinteråtgärder.

  Läs mer om vinteråtgärder

 • Gjuta, Mura, Putsa, Laga


 • Våra mest populära torrbruk finns numera även i slitstarka plastsäckar, vilka förlänger lagringstiden och tål att vara ute när man helst vill vara inne. Att säckarna är fuktsäkra och därmed tål regn, kan transporteras öppet och förvaras utomhus i ur och skur är givetvis en stor fördel på en byggarbetsplats. Leverans av torrbruk sker vanligtvis i säckar om 25 kg och för att förenkla pallhanteringen för alla parter använder vi oss av Retursystem Byggpall. En del produkter erbjuder vi även i storsäckar om 1000 kg och ett antal av dessa finns dessutom i lösvikt för bruksbehållare.

  Hos oss hittar du även specialbruk från Bemix, som är en del av Finja. Dessa produkter är alla framtagna och avsedda för proffs att använda vid bland annat avancerade undergjutningar. Utöver torrbruk har vi ett flertal olika varianter av sand, anpassade efter såväl säsong som syfte. Våra byggkemiska varor är utmärkta hjälpmedel vid efterbehandling, ytförstärkning och murning vintertid.

 • Dokument