Satsning på AR fortsätter hos Finja Betong – lanserar 30 kvadratmeter stort cykelförråd

Publicerad 2021-03-15

Finja Betong fortsätter sin satsning på AR, förstärkt verklighet, och lanserar nu ett nytt AR-objekt på sin hemsida. Precis som tidigare kompletterar 3D-objektet redan tillgängliga DIY-beskrivningar och underlättar på så vis ytterligare för den som önskar mura och putsa där hemma.

Cykelförrådet är med sin vackra design den perfekta förvaringen för cyklar, mopeder, motorcyklar och trädgårdsredskap. Det 30 kvadratmeter stora förrådet är väl tilltaget och lämpar sig precis lika bra för den stora familjen som för bostadsrättsföreningen eller annan fastighetsägare som önskar ge sina boende en bra förvaringsplats.

DIY-beskrivningen innehåller såväl ritningar som materiallista och steg för steg-beskrivning för hur konstruktionen är uppbyggd och på vilket sätt Finja Betongs produkter används. Nu adderas ett AR-objekt som digitalt placeras på byggplatsen med hjälp av en mobil eller surfplatta. AR-objektet går sedan att snurra på och flytta runt vilket gör att du får en god blick över hur det kommer se ut när det färdiga cykelförrådet står på plats. När du är nöjd kan du gå närmare och till och med gå in i objektet för att få en känsla av ytan på insidan.

Cykelförrådet, med sitt speciella formspråk, blir ett spännande inslag i både privat och offentlig miljö. De generösa ytorna erbjuder stora möjligheter till förvaring och den gedigna konstruktionen kommer skydda mot både regn och rusk under lång tid framöver.

På finja.se finns över 50 olika DIY:er och flera av dessa finns nu även tillgängliga som AR-objekt. Besök finja.se/diy och inspireras till vårens och sommarens kommande byggprojekt.

……………………………

Finja Betong fokuserar på murat och putsat byggande och är en rikstäckande leverantör av byggmaterial. Produktutbudet är omfattande och konceptlösningar erbjuds inom allt från block, torrbruk, golvavjämning, fix och fog, fasadputssystem, cellplast och grundelement. All vår tillverkning är närproducerad då vi har produktionsanläggningar på flera platser i Sverige.

AR Cykelförråd 1