Nytt digitalt verktyg för att mängdberäkna Finjas innovativa innerväggsblock

Publicerad 2022-06-27

Finja Betong fortsätter att utveckla digitala verktyg som förenklar för kunderna. Nu släpper vi en produktväljare och mängdberäknare för den nya produkten Murblock Innervägg, ett innovativt lättklinkerblock med god ljudisolering. Verktyget guidar dig till rätt val av såväl mängden block som vilken typ av murbruk, putsbruk och armering som passar till just ditt projekt.

Både Murblock Innervägg och det nya digitala verktyget är utformade för att kunna användas av såväl hemmafixare som proffs. Vårt mål är att underlätta för alla som använder våra produkter. Genom att enkelt få hjälp att välja rätt produkt och rätt mängd bidrar vi till att skapa förutsättningar för projekt som är hållbara över tid samt att minimera eventuellt spill.

Verktyget är enkelt att använda samtidigt som det är flexibelt utefter dina unika behov. Dina val och uträkningar kan sedan smidigt delas digitalt eller sparas i inköpslistan. Du hittar verktyget för Murblock Innervägg på finja.se som ett fristående digitalt verktyg. Det finns även inkluderat i produktväljaren för byggnader.

Produktväljaren och mängdberäknaren är det senaste tillägget i en sedan tidigare välfylld verktygslåda av digitala hjälpmedel som tagits fram av Finja Betong, för att på olika vis förenkla arbetet med att gjuta, mura, putsa och laga. Vi har till exempel olika typer av AR-objekt, rörliga arbetsanvisningar, kompletta byggprojekt samt produktväljare och mängdberäknare för bland annat golv, fix och fog, grunder och murar.

Produktbild Murblock Innervägg
Nytt digitalt verktyg för att mängdberäkna Finjas innovativa innerväggsblock