Nyheter i Finjas fix- och fogsortiment

Publicerad 2015-02-20

Finjas uppskattade fix- och fogprodukter lanseras nu som ett nytt och ännu bättre sortiment. Smidigare förpackningar, vit kulör och dammreducering är några av de nya fördelarna. Tillsammans med våra tätsystem fortsätter det kompletta fix- och fogsortimentet att vara allt som behövs för trygga och moderna våtrum.

Nya fördelar
I det nya fix- och fogsortimentet känner användaren snabbt igen sig och produkterna behåller sina tidigare namn och användningsområden. Tack vare de förbättringar som gjorts upplever användaren också flera nya egenskaper som underlättar arbetet och förbättrar slutresultaten. Till exempel är samtliga förpackningar ergonomiskt utformade och är mindre, lättare och har praktiska handtag. I och med att produkterna nu erbjuds i kulören vit så passar de även utmärkt till keramik som är känslig för färggenomslag. Dessutom är både Allroundfix och Lättfix Vit dammreducerade.

Säljstart 24 februari 2015
Det nya fix- och fogsortimentet kommer att börja säljas från och med den 24 februari 2015 och ersätter successivt det befintliga. De nya produkterna kan användas tillsammans med de gamla, med viss reservation för att silikon och fog kan skilja sig en aning i nyanserna.

Klicka för att läsa mer om produkterna i Finjas fix- och fogsortiment

– Det nya fix- och fogsortimentet är ytterligare en satsning på en förbättrad arbetsmiljö, en fråga som vi tycker är viktig och som driver produktutvecklingen framåt. De ergonomiska säckarna och dammreduceringen kommer att underlätta arbetet för användaren, säger Gull-Britt Jonasson, vd på Finja.

Fix & fog 1
Fix & fog 2
Fix & fog 3