Murad pool – gör det själv

Publicerad 2016-09-27

Med en alldeles egen pool blir uppfriskande morgondopp och efterlängtade kvällsdopp en del av vardagen. Vid vackert väder är det alltid nära till sol och bad och middagen avnjuts med fördel vid poolkanten. Finjas Murblock Fördel låter dig förverkliga drömmen att bygga din egen kvalitetspool att glädjas åt under lång tid framöver, tillsammans med både familj och vänner.

Finja har tagit fram en gör det själv-beskrivning för att bygga en murad och putsad pool. Beskrivningen innehåller allt du behöver veta och införskaffa, från grund till färdig pool.

Vad inspirerar dig?
Tänk på helheten och passa på att anpassa poolen och dess omgivande plattsättning till miljön den placeras i. Låt den t.ex. bli en del av altanen eller förbli helt friliggande. Nivåskillnader i plattsättningen kan ge en inbjudande känsla och en murad skärmvägg kan utgöra vind- och insynsskydd. En svalkande plats i skuggan skapas enkelt med en vacker pergola.

– En pool i trädgården är underbart och förlänger sommaren samtidigt som den bjuder på semesterkänsla på hemmaplan. Väljer du dessutom en murad och putsad pool kan du vara säker på att få njuta av många härliga bad under lång tid framöver och området kring poolen blir snabbt en självklar plats för umgänge, säger Veronica Jensen på Finja.

Finja arbetar kontinuerligt med nya idéer till gör det själv-beskrivningar som ska inspirera till kreativt arbete med betong och murverksprodukter. Här finns både lätta projekt för nybörjaren och lite större utmaningar för den som har murat och gjutit tidigare. För fler tips och idéer, besök www.finja.se.

Pool 3
Pool 1
Pool 2
Pool 3
Pool 1
Pool 2