Murad och putsad grill nu även tillgänglig som AR-objekt

Publicerad 2021-07-14

Sommar, sol och grillat. Tre saker som utan tvekan hör ihop. Med Finja Betongs senaste AR-objekt får man möjlighet att planera, placera och bygga denna fantastiska grill för sommarens alla festmåltider.

En murad och putsad grill har flera fördelar. Grillen byggs i hållbara material som dels inte brinner, dels gör att grillen kan stå ute året om i regn och rusk. Lättklinkerblockens flexibilitet gör det enkelt att anpassa grillen och addera de funktioner man önskar.

Grillen har varit en del av Finja Betongs breda utbud av gör det själv-projekt under flera år men nu adderas ett AR-objekt till den befintliga DIY-beskrivningen. AR möjliggör att med hjälp av mobilkameran eller en surfplatta digitalt placera byggprojektet på den tänkta byggplatsen. Snurra, vrid och vänd på den till dess att man får en klar bild över hur det kommer se ut.

Finja Betongs DIY-projekt innehåller alltid komplett materiallista som enkelt skrivs ut och tas med till en återförsäljare för inköp. Till projekten hör även en skriven arbetsanvisning som steg för steg visar produkternas användningsområden och de olika stegen i byggprocessen. Anvisningen ger en god bild av vilka byggmoment projektet innebär. I arbetsanvisningen finns även detaljerade ritningar för hela projektet.

Stommen till grillen utgörs av Finja Betongs Murblock Bas, ett traditionellt lättklinkerblock som nyttjas till en rad olika byggprojekt – allt från innerväggar till oisolerade ytterväggar till, grunder, trappor och som i detta fall en grill.

Grillen är ett exempel av över 50 kompletta byggprojekt tillgängliga för nedladdning på finja.se

Mura och putsa din grill