Lyckat poolbygge med komplett byggprojekt från Finja Betong

Publicerad 2021-04-28

Med en alldeles egen murad pool blir uppfriskande morgondopp och efterlängtade kvällsbad en del av vardagen. Den egna poolen förlänger sommaren och erbjuder en känsla av utlandssemester i trädgård. Genom att mura poolen får man möjligheten att själv välja storlek och design. Lättklinkerblockens flexibilitet gör att endast fantasin sätter gränsen!

Finja Betong erbjuder en komplett DIY-beskrivning för en murad pool: Den inkluderar ritningar, mängdberäkning och material till en 7,7m x 3,5m stor pool där det maximala vattendjupet är 1,4 meter. Nu har företaget kompletterat med ett AR-objekt.

Finja Betong fortsätter sin satsning på kompletta byggprojekt till vilka man adderar AR-objekt. Dessa gör det möjligt att placera ett objekt digitalt på den tänkta byggplatsen för att på så vis få en uppfattning om hur slutresultatet blir. Den murade poolen är ett av flera AR-objekt som finns tillgängliga på finja.se.

Poolen muras med Finja Betongs klimatpositiva Murblock Fördel ECO, ett lättklinkerblock vars sammantagna klimatpåverkan är positiv. Detta uppnås genom att Finja analyserat lättklinkerblockets klimatpåverkan och därefter gjort förändringar för att minimera dess utsläpp. Därefter har man i två steg klimatkompenserat för att först nå nivån för ett klimatneutralt block och därefter ytterligare för att få en klimatpositiv produkt.

Med en murad pool från Finja byggs en i flera bemärkelser hållbar pool som kommer att vara till glädje under lång tid och ge många härliga sommarminnen.

……………………………

Finja Betong fokuserar på murat och putsat byggande och är en rikstäckande leverantör av byggmaterial. Produktutbudet är omfattande och konceptlösningar erbjuds inom allt från block, torrbruk, golvavjämning, fix och fog, fasadputssystem, cellplast och grundelement. All vår tillverkning är närproducerad då vi har produktionsanläggningar på flera platser i Sverige.

AR Pool 2
AR Pool 3
AR Pool
AR Pool 1