Laga rätt med Finja Betongs senaste produktguide

Publicerad 2021-09-29

Laga rätt med Finja Betongs senaste produktguide

Under året har Finja Betongs serie Björn bygger bo utökats med produktguider, samtliga med fokus på företagets torrbrukssortiment. Det har nu blivit dags för den femte guiden på temat, vilken fokuserar på företagets utbud av produkter för lagning. 

Att det är viktigt att underhålla och vid behov reparera en fastighet känner vi alla till men när det kommer till att finna rätt produkt för att laga något specifikt kan det upplevas svårt. Med denna produktguide, i form av en film om Finja Betongs lagningsbruk, önskar företaget förenkla för dig som ska laga alltifrån en trappa till en balkong.

– Syftet med en snabbguide likt denna är självklart att underlätta för personer som har behov av att laga något men inte riktigt vet hur eller med hjälp av vad. Jag presenterar ett par olika produkter inom kategorin laga och beskriver såväl egenskaper som användningsområden, säger Björn Christiernsson.

Den korta filmen är lärorik och ger snabb vägledning och dyrbara tips när det kommer till lagningsarbete. Till exempel beskriver Björn vilka material produkterna är avsedda att användas på, om de fungerar inom- eller utomhus, hur de bäst appliceras och så vidare. Utöver lagningsbruk från Finja Betong innefattas även specialbruk från systerföretaget Bemix och Björn förklarar hur dessa skiljer sig åt samt när det är passande att satsa på ett starkare bruk eller spackel.

– Vi vill givetvis bidra till att byggkonstruktioner av olika slag håller så länge som möjligt. Att erbjuda ett mångsidigt utbud av lagaprodukter är därför en självklarhet för oss och vi hoppas att guiden kommer underlätta för alla som söker den mest lämpade produkten till sitt lagningsprojekt, säger Finja Betongs VD Bengt Widstrand.

Laga rätt med Finja Betongs senaste produktguide
Produktguide laga 1
Produktguide laga 2
Produktguide laga 3