Kreativt med Laga Vägg

Publicerad 2016-08-18

Finjas Laga Vägg är en både allsidig, enkel och rolig produkt att jobba med. Dess breda användningsområde öppnar upp för kreativitet och egna initiativ vad gäller väggar och tak inomhus.

Laga Vägg har hög vidhäftningsförmåga och fungerar lika bra som uppfyllnad och justering på underlag av betong, lättbetong, sten och keramik som till puts och gipsskivor.

Produkten är självklart anpassad för väggar men funktionen är densamma för innertak och den lämpar sig väl som grund för klinker, tapet och färg.

Designa din egen fondvägg
Ett av många exempel som Laga Vägg kan användas till är att skapa en personlig och unik fondvägg. I ett par enkla steg kan du förändra ditt hem genom att ge en eller flera väggar nytt liv och fort går det också.

Vid sugande underlag som gipsputs är grundbehandling med primer att rekommendera. Detta för att få ett jämnt och täckande lager. Spackla därefter med Laga Vägg, vilken är lätt att applicera och bearbeta samtidigt som den torkar snabbt.

Efter en dryg halvtimme går det utmärkt att rugga upp ytan med en kvast eller borste. Föredrar du en slätare yta går det bra att glätta för hand med ett stålbrätte eller liknande. Önskas ytterligare lyster och djup i väggen kan den slutligen lackas.

Fondvägg Laga Vägg