Komplett fritidshus – gör det själv

Publicerad 2017-07-25

Ett komplett fritidshus med sovrum, loft, bad, kök och ett väl tilltaget rum med härlig takhöjd är allt som behövs för att kunna njuta av sommaren fullt ut. Tack vare sina goda värmeisolerande egenskaper fungerar det murade och putsade huset även utmärkt att nyttja övriga årstider. Låt det bli utgångspunkt för långa promenader under vår och höst och bjud in släkten att fira en avkopplande jul.

Finja har tagit fram en övergripande gör det själv-beskrivning för ett murat och putsat fritidshus som kan ligga till grund för såväl eget byggande som för ett uppdrag till en entreprenör.

Vad inspirerar dig?
Matcha ditt fritidshus med ett murat och putsat uthus och skapa en härlig uteplats i vinkeln mellan byggnaderna. Välj takmaterial efter tycke och smak och måla huset i en färg som stämmer överens med omgivningen.

– Ett fritidshus är guld värt. Det blir din egen oas där du kan koppla av, umgås och ägna dig åt dina intressen. Helt enkelt en plats att ladda batterierna på och vad passar bättre än att göra det i ett murat och putsat hus som förser dig med ett behagligt inomhusklimat och är både fukt- och brandsäkert, säger Veronica Jensen på Finja.

Fritidshus 2
Fritidshus 1
Fritidshus 3