Gratis startpaket till UF – unga företagare

Publicerad 2021-09-07

Entreprenörskap ligger oss på Finja Betong varmt om hjärtat. Av den anledningen har vi tagit fram gratis startpaket till unga företagare som driver verksamhet inom ramen för Ung Företagsamhet.

Betong är möjligheternas material med vilket du som ung företagare kan skapa en rad olika produkter som ni sedan inom ramen för UF kan sälja. Startpaketen innehåller olika typer av torrbruk, alla med olika egenskaper baserat på vad du som ung företagare önskar skapa. Finbetong för vackra gjutningar, glasfiberbruk för uttrycksfulla skulpturer eller Anläggningsbetong Fin för föremål som ska klara av att förvaras utomhus året om.

Att marknadsföra ert UF-företag är en viktig del för att nå era kunder. Sociala medier är idag ett bra sätt att nå ut till en större marknad. Vi följer gärna er resa som UF:are. Tagga oss och vårt Instagram-konto finja_diy när ni gjuter era föremål med våra produkter, så delar vi gärna vidare det till våra följare. Vill ni hellre skicka bilder till oss när ni använder produkterna gör ni det enklast till info@finja.se.

Med våra gratis startpaket vill vi skicka inspiration till unga företagare att utveckla sitt företagande, både inom ramen för UF och efter skoltiden.

Som ledstjärna har vi på Finja ”Vi vill, vi kan, vi vågar”. Ta med er dessa ord i ert entreprenörsskap.

Vill ni, så både kan och vågar ni!

Gratis startpaket för UF