Finja lanserar rörliga arbetsanvisningar i 3D om badrumsrenovering

Publicerad 2018-10-15

Då samhället blir allt mer digitalt har Finja Betong i år valt att satsa på rörliga arbetsanvisningar i form av animerade instruktionsfilmer i 3D. Först ut är en serie om badrumsrenovering i tre steg.

I filmerna presenteras alla arbetsmoment klart och tydligt tillsammans med Finjas produkter och anvisningar om hur dessa ska användas. Alla filmer inleds med en tydlig beskrivning av vad som behövs i form av verktyg och övrig utrustning.

Den första filmen beskriver första momentet, golvet; alltifrån lagning och uppfyllnad till fallbyggnad. Film nummer två visar tätning av väggar och golv med hjälp av Finjas dukbaserade tätsystem. Film nummer tre visar momenten vid plattsättning; montering, fogning och rengöring.

Filmerna består av tydliga anvisningar och en hel del användbara tips. Bild och text följs genomgående åt, allt för att det ska bli så enkelt som möjligt för användaren att förstå och följa instruktionerna.

– Att kunna erbjuda pedagogiska och professionella arbetsanvisningar i form av animerade 3D-filmer är ett naturligt nästa steg för oss i den digitala världen. Vår förhoppning är självklart att filmerna tas emot bra av så väl entreprenörer som butikspersonal och att de kommer till användning, säger Patricio Villarroel, VD Finja Betong. 

Våra tre rörliga arbetsanvisningar hittar du här.

Rörliga arbetsanvisningar 1
Rörliga arbetsanvisningar 2
Rörliga arbetsanvisningar 3