Finja Betongs digitala verktyg förenklar beräkning av materialåtgång för fix och fog vid plattsättning

Publicerad 2021-12-14

Det moderna och lättstädade utrymmet har idag ytskikt av kakel och klinker. De vackra ytorna kräver både bra och hållbart underarbete och en beständig fog. Detta är produkter som finns tillgängliga i Finja Betongs breda produktkatalog. Företaget har även tagit fram ett professionellt digitalt verktyg för produktval och mängdberäkning av golvprodukter, fix och fog. Verktyget lämpar sig väl när exempelvis ett badrum, en hall, ett kök eller en tvättstuga ska renoveras – kort sagt alla utrymmen där kakel och klinker ska utgöra ytskiktet.

Med Finja Betongs produktväljare och mängdberäknare för plattsättning ges snabb och professionell hjälp, direkt i datorn, mobilen eller surfplattan. Verktyget hjälper användaren med mängdningen av både golvavjämning, handspackel, lagningsbruk, fix och fog – samtidigt som det ger förslag på produkter lämpliga för projektet.

Produktväljare och mängdberäknare för plattsättning vänder sig till den som ska renovera eller bygga utrymmen där kakel och klinker ska utgöra ytskikten. Detta är ett av flera digitala verktyg Finja Betong tagit fram för att ytterligare underlätta för entreprenörer, återförsäljare och hemmabyggare. Utöver plattsättning finns verktyg även för en komplett gjuten grundplatta, den murade stommen, trädgårdsmurar och golv.

Finja Betong erbjuder ett brett utbud av golvprodukter för uppfyllnad, avjämning och fallbyggnad. I sortimentet finns även flera varianter av fästmassor samt fog tillgänglig i tre härliga kulörer.

Plattsättning