Finja Betong släpper nytt avsnitt av populära serien Björn bygger bo

Publicerad 2021-08-18

Finja Betong strävar ständigt efter att underlätta arbetet med sina produkter och i början av året lanserades därför ett nytt utbildningskoncept med Björn Christiernsson bestående av informativa produktguider. Tidigare avsnitt behandlar Finjas golvsortiment, bruk för gjutning samt murbruk och när en ny produktguide nu släpps vänds fokus mot företagets breda utbud av putsbruk.

I detta fjärde avsnitt beskriver Björn putsens viktiga uppgift och varför det gäller att vara noggrann med allt ifrån förberedelser till praktiskt utförande. Därefter följer en beskrivning av de olika moment och tillvägagångssätt som förekommer vid putsning och produkter för respektive ändamål samt deras unika egenskaper presenteras.

– Responsen på vår serie Björn bygger bo har under åren varit mycket positiv och det var därför givet att utöka satsningen. Att lansera produktguider som var och en fokuserar på en specifik del av sortimentet var ett naturligt nästa steg då det ger ökad förståelse för våra produkter samt underlättar valet av dessa för såväl befintliga som presumtiva kunder, säger Finja Betongs vd Bengt Widstrand.

  Totalt presenteras fem produkter inom företagets torrbrukskategori putsa. Alla med skilda användningsområden och avsedda för olika sorters underlag och appliceringstekniker. Björn delger också vad man bör tänka på vid val av putsbruk och förklarar hur de olika klasserna för tryckhållfasthet fungerar. Som vanligt i dessa filmer är budskap och innehåll enkelt att ta till sig och produktguiden kan vara till nytta för alla som ska putsa, oavsett tidigare erfarenhet.

  – Att jag har valt att förbli ambassadör för Finja under så pass många år har för mig varit en självklarhet. Under min yrkeskarriär har jag sett och provat det mesta som branschen har att erbjuda i produktväg och Finja Betongs utbud är svårslaget. Det är fantastiska material att arbeta med och jag bidrar mer än gärna till ökad kunskap kring sortimentet och hur det används på bästa sätt, avslutar Björn Christiernsson.

  ……………………………

  Finja Betong fokuserar på murat och putsat byggande och är en rikstäckande leverantör av byggmaterial. Produktutbudet är omfattande och konceptlösningar erbjuds inom allt från block, torrbruk, golvavjämning, fix och fog, fasadputssystem, cellplast och grundelement. All vår tillverkning är närproducerad då vi har produktionsanläggningar på flera platser i Sverige.

   Putsguide 1
   Putsguide 2
   Putsguide 3