Finja Betong satsar på framtidens entreprenörer – gratis startpaket till UF-företag

Publicerad 2020-08-21

Vi vill, vi kan, vi vågar – det är Finjas ledstjärna. Nu vill företaget att fler unga ska våga ta steget och satsa på eget företag. En bra start för detta är att prova företagande inom ramen för UF, Ung företagsamhet. Finja Betong har därför låtit sätta samma sex gratis startpaket som gymnasieungdomar som driver ett UF-företag kan beställa från företagets hemsida.

Ung företagsamhet är en utbildning på gymnasiet där eleverna startar, driver och sedan avvecklar företag med stöd från lärare och rådgivare från näringslivet. För många ungdomar blir detta den första riktiga kontakten med hur det är att vara egenföretagare.

Produkterna i Finja Betongs gratis startpaket är valda för att företagarna ska kunna gjuta eller skulptera föremål eller möbler som de sedan kan sälja. Exempel på produkter är Finbetong, 450 DR Handspackel, 260 Fiber Avjämning och Expanderbetong.

Med dessa produkter kan du skapa alltifrån små skålar, till ljusstakar och bänkskivor.

– Vårt engagemang för unga företagare går långt tillbaka och med detta tar vi ytterligare ett steg för att underlätta och stödja ungdomar som vill testa att driva ett företag. Entreprenörsandan är en viktig drivkraft som vi gärna är med och utvecklar och ger stöd åt. Att låta framtidens företagare få använda och lära sig om framtidens byggmaterial är för oss en självklarhet, säger Bengt Widstrand, VD på Finja Betong

Finja satsar på framtidens entreprenörer