Finja Betong lanserar produktguider med Björn Christiernsson

Publicerad 2021-02-11

Finja Betong fortsätter sitt framgångsrika samarbete med hantverkaren och tv-profilen Björn Christiernsson. Det är fortfarande rörligt material som gäller men denna gång står produkterna än mer i fokus. I fem kortfilmer får tittaren följa med när Björn presenterar ett antal produkter ur respektive kategori inom Finja Betongs omfattande torrbrukssortiment.

Första filmen visar upp Finja Betongs nya högkvalitativa golvsortiment och presenterar ett antal olika produkter inom segmentet. Björn beskriver vad de främst bör nyttjas till samt hur de används på bästa sätt. Han delar även med sig av tips och råd om vad som är viktigt att tänka på för att de ska komma till sin absoluta rätt.

– Att Finja Betong har ett brett sortiment av godkända och pålitliga golvprodukter känner många till men förra året uppdaterades både utbud och förpackningar. För att underlätta arbetet med att finna den optimala produkten för ett visst ändamål har vi tillsammans tagit fram en informativ produktguide. Syftet är att guida tittaren, förmedla kunskap och förhoppningsvis även inspirera till kommande projekt, säger Björn Christiernsson.

  Finja Betong utvecklar, tillverkar och levererar betong i dess mest förädlade form men att användarna vet hur produkterna ska hanteras anses minst lika viktigt. Företaget värnar därför om att producera tydliga och lättillgängliga instruktioner i olika format och kanaler. 

  – Samarbetet med Björn har under det gångna decenniet resulterat i en rad populära filmer som uppskattats av en stor mängd tittare. Med den senaste satsningen på mer produktspecifika filmer är vår förhoppning att ta det ytterligare en nivå. Man kan se den nya serien som en utbildningsinsats eller produktskola för den som vill lära sig mer om våra produkter, säger Finja Betongs VD Bengt Widstrand.

  ……………………………

  Finja Betong fokuserar på murat och putsat byggande och är en rikstäckande leverantör av byggmaterial. Produktutbudet är omfattande och konceptlösningar erbjuds inom allt från block, torrbruk, golvavjämning, fix och fog, fasadputssystem, cellplast och grundelement. All vår tillverkning är närproducerad då vi har produktionsanläggningar på flera platser i Sverige.

  Produktguide golv 3
  Produktguide golv 1
  Produktguide golv 2