Finja Betong lanserar nytt golvsortiment som gör det lätt att välja rätt

Publicerad 2019-10-09

​Finja Betongs nya golvsortiment är anpassat för marknadens höjda krav på golvavjämning i bostäder, skolor och offentliga byggnader. Produkterna håller hög teknisk kvalitet. Alla avjämningsprodukter är registrerade i BASTA, Sunda Hus och Byggvarubedömningen.

Golvprodukterna delas in i avjämning, golvbruk, handspackel, designgolv och industri. Alla har olika tekniska egenskaper, vissa är normaltorkande medan andra är självtorkande och dammreducerade. Det gemensamma för hela sortimentet är att alla klarar golvvärme, tål tillskjutande fukt och är vattenskadestabila.

Säckarna har fått ett nytt utseende som vägleder dig till rätt produktval. Förpackningsstorleken har minskat från 25 till 20 kilo för bättre ergonomi men har fortfarande 1000 kg per pall, detta för att behålla samma logistiska fördelar.

För att förenkla valet av produkter är det nu en tresiffrig kombination följt av bokstäver som förtydligar produktens egenskap. F för fiberförstärkt, D för dammreducerad och R (rapid) för självtorkande produkt.

Det nya golvsortimentet står för kvalitet och hållbarhet så man kan känna sig trygg med sitt val.

– Vi är glada att vårt nya golvsortiment är väl rustat för framtiden samtidigt som säckarna fått nytt utseende för att göra det så enkelt som möjligt för kunden att välja rätt. Förpackningsstorleken har också minskat till 20 kg för att ge bättre ergonomi, säger Patricio Villarroel, vd på Finja Betong.

Det nya golvsortimentet kommer att börja levereras under hösten.

Golvsortiment 1
Golvsortiment 2