Evigheten - murat med känsla

Publicerad 2015-05-26

Längtar du också efter lugn och ro ibland? Med Finjas Evigheten skapar du din egen harmoniska oas och får nära till både stillhet och avkoppling. Den moderna friggeboden kan förvandlas till nästan vad som helst och då den passar en uppsjö intressen och ändamål blir den också till glädje för hela familjen.

Flexibel i formen
Utseendet går att anpassa efter rådande omgivning och det finns stort utrymme för kreativitet. Du kan till exempel sätta en personlig touch på fasaden eller välja ett tak i glas eller plast för ökat ljusinsläpp. Den rundade, vackra formen har lätt att smälta in och skänker ett lugn i sig. Att Evigheten dessutom har två ytor att vistas på, en inne och en ute, gör den till en attraktiv plats oavsett humör och väder.

– Med Evigheten får du ta del av de många fördelaktiga egenskaper som murat och putsat innebär, varav brandsäkerhet, god ventilation och ljuddämpning är några. Att friggeboden dessutom är underhållsfri och okänslig för fukt, mögel och frost gör den särskilt lämpad för vårt nordiska klimat, säger Veronica Jensen på Finja.

Evigheten 9
Evigheten 8
Evigheten 7