DIY – Mura ett garage till robotgräsklipparen

Publicerad 2020-07-10

Finja Betong tar fram inspirerande gör det själv-projekt. I sin senaste DIY-beskrivning visar företaget hur du går tillväga för att mura ett tryggt garage till robotgräsklipparen.

Fler och fler köper de populära robotgräsklipparna och naturligtvis vill man att de ska ha ett fint och praktiskt garage att parkera i medan det laddas. Det går snabbt och enkelt att mura ett vädertåligt och underhållsfritt garage med Finjas murblock och torrbruk. Garaget kan även ytbehandlas med Finjas fasadfärg silikat för att matcha bostaden.

Finja har tagit fram en gör det själv-beskrivning som innehåller instruktioner som stegvis förklarar alla arbetsmoment. På finja.se kan du med ett klick även göra om materiallistan till en komplett inköpslista som du enkelt skriver ut och tar med till din närmaste återförsäljare av Finja Betongs produkter.

– Det är både roligt och enkelt att bygga ett beständigt och hållbart garage till robotgräsklipparen med våra produkter. Garaget kräver inget underhåll och ser till att skydda din hårt arbetande robotgräsklippare även under värsta höststormarna, säger Finja Betongs VD Bengt Widstrand.

DIY – Mura ett garage till robotgräsklipparen 1
DIY – Mura ett garage till robotgräsklipparen 2