DIY – gjut ett stadigt bokstöd i betong

Publicerad 2021-10-12

Vi önskar fortsätta inspirera er till att använda betong på alla möjliga kreativa sätt, oavsett storlek på det färdiga objektet. Senaste tillskottet bland våra DIY-projekt är en beskrivning som steg för steg visar hur du går till väga för att gjuta ett bokstöd i betong.

Många är vi som tycker om böcker och en välordnad bokhylla är ett vackert inredningsinslag. Med ett modernt, robust och praktiskt bokstöd står böckerna stadigt och det passar givetvis lika bra i hemmet som på den gemensamma hyllan på kontoret. Att gjuta ett bokstöd i betong kan låta sig göras på flera sätt och detta är endast ett exempel för att väcka skaparlust och förmedla några av alla de möjligheter som materialet har att bjuda på.

Praktisk inköpslista
För att göra det så enkelt som möjligt för dig som vill gjuta bokstödet har vi skapat en funktion på vår hemsida, finja.se, där du med ett klick kan omvandla materialförteckningen till en fullständig inköpslista. Denna kan du sedan givetvis skriva ut och ta med till din närmaste återförsäljare av våra produkter.

Lycka till och ta gärna en bild och mejla till info@finja.se för att få ditt projekt publicerat i våra digitala kanaler.

Bokstöd