Attefall – oändliga möjligheter

Publicerad 2017-05-30

De omåttligt populära attefallshusen må ha en övre gräns vad gäller storlek men i övrigt kan de varieras i det oändliga. För dig som är i behov av fler sängplatser lanserar nu Finja ytterligare en variant av attefallshus med en annorlunda planlösning än tidigare. Med ett större sovloft skapas bättre möjligheter för ett permanent boende men det kommer givetvis väl till pass även för långväga gäster eller tonåringar och deras övernattande kompisar.

Finja har tagit fram en övergripande arbetsbeskrivning för ett murat och putsat attefallshus som med fördel kan ligga till grund för såväl eget byggande som för ett uppdrag till en entreprenör.

Vad inspirerar dig?
Givetvis kan du inreda ditt attefallshus i vilken stil som helst men glöm inte att du även utvändigt kan anpassa huset efter eget tycke och smak. Vill du till exempel ha en struktur i fasadytan rekommenderas Finjas Ädelputs som finns i olika varianter beroende på vilken grovlek som önskas. Självklart finns också ett stort antal kulörer att välja på när det kommer till att färgsätta huset.

– Vem har inte önskat sig mer plats hemma? Med ett attefallshus får du de där efterlängtade kvadratmeterna att fylla med vad just du saknar, säger Veronica Jensen på Finja.

Attefall 4
Attefall 5
Attefall 6