​Finja förenklar inköp till gör det själv-projekt

Publicerad 2019-05-08

Nu förenklar Finja för de som vill använda våra gör det själv-beskrivningar. Med vår senaste utveckling kan man lägga alla projektets ingående produkter, i rätt mängd, med ett klick i inköpslistan. Listan kan man sedan maila till valfri adress eller ladda ner för utskrift. Den nya funktionen fungerar lika bra oavsett om det är en mobil, surfplatta eller dator som används.

I inköpslistan får man en komplett materialspecifikation över vilka produkter som behövs till projektet. Man har även möjlighet att ändra mängd per produkt om man till exempel vill bygga större än beskrivningen anger eller dra av för material man redan har hemma. Den kan lätt skrivas ut och tas med till en återförsäljare för inköp. Genom att nyttja den nya funktionen får man lättare överblick över sitt projekt och kommer ihåg att köpa allt som behövs.

– Vår ambition med våra gör det själv-beskrivningar är att visa på möjligheterna med betong som material. Vi är glada att ta nästa steg i vår digitaliseringsresa och nu kunna erbjuda att med ett klick kunna lägga hela materialspecifikationen för projektet i inköpslistan, säger Veronica Jensen på Finja.

På Finja vill vi göra mer än att tillhandahålla produkter. Vi vill väcka skaparlust och intresse för murat och putsat byggande, oberoende av storlek och ändamål. Vi erbjuder ett stort utbud av gör det själv-beskrivningar i olika kategorier som steg för steg förklarar hur du går till väga för att skapa just ditt personliga objekt.

Inköpslista