​Finja Betongs breda golvsortiment och stora kunnande tilltalar golventreprenörer

Publicerad 2020-11-13

Finja Betongs nya golvprodukter har funnits på marknaden i snart ett år. Produkterna håller en hög teknisk kvalitet och delas in i avjämning, golvbruk, handspackel, designgolv och industri. Det nya sortimentet har optimerade produktegenskaper och levereras i 20 kg säckar, vars utseende gör det lätt att välja rätt.

Ett av många företag som fastnat för Finjas golvprodukter är Södra Sveriges Golvarbete, SSG. Företaget, har sedan länge använt sig av Finja Betongs golvprodukter och alla inblandade är mycket nöjda med samarbetet.

– Jag gillar bredden med Finjas golvprodukter och att alla produkterna håller en hög kvalitet. Istället för att kanske ha en eller två topprodukter, så har Finja en bredd där alla produkter är toppen. Samarbetet med Finja fungerar alldeles ypperligt; man lyssnar på våra önskemål och sätter kunden i fokus, säger Pierre Jaktlund, ägare av SSG.

Finja erbjuder även pumpbilsservice som finns tillgänglig för företagets certifierade golventreprenörer. För privatpersoner går det att vända sig till någon av Finjas återförsäljare.

–Med vårt nya golvsortiment har vi produkter i teknisk framkant som redan idag möter framtidens höjda krav på golvavjämning. Vi kompletterar detta med modern pumpbilsservice bemannad av kompetent och erfaren personal tillsammans med lättare säckar med informativt utseende som underlättar produktvalet i butik. Med dessa satsningar kan vi tillgodose behovet hos golventreprenörer, hantverkare och gör det självare. Kort sagt, vi har gjort det lätt att välja rätt, säger Finja Betongs VD Bengt Widstrand.

Alla golvavjämningar i Finja Betongs breda sortiment är pumpbara och produkterna fungerar på ett flertal underlag, däribland betong, lättbetong, golvspån och trä. Samtliga golvprodukter klarar golvvärme, tål tillskjutande fukt och är vattenskadestabila. 

……………………………

Finja Betong fokuserar på murat och putsat byggande och är en rikstäckande leverantör av byggmaterial. Produktutbudet är omfattande och konceptlösningar erbjuds inom allt från block, torrbruk, golvavjämning, fix och fog, fasadputssystem, cellplast och grundelement. All vår tillverkning är närproducerad då vi har produktionsanläggningar på flera platser i Sverige.

Brett golvsortiment från Finja Betong 1