​Finja Betong lanserar digital produktväljare och mängdberäknare för badrumsrenovering

Publicerad 2020-06-29

Badrummet är ett uppskattat och välbesökt rum i hemmet. Med Finja Betongs nya digitala verktyg Produktväljare och mängdberäknare för badrumsrenovering, får kunden enkel hjälp direkt i datorn, mobilen eller surfplattan.

Verktyget rekommenderar produkter och räknar ut vilken mängd som behövs till varje moment. I första steget fyller kunden i form på rummet, golvyta, rumshöjd och rummets omkrets. Beroende på vilka val som gjorts, guidas kunden sedan igenom fyra steg där man rekommenderas golvprodukter, tätskikt samt fix och fog till plattsättningen.

I sista steget presenteras en sammanställning och inköpslista med rekommenderade produkter, listan kan skrivas ut eller mailas till närmaste återförsäljare för inköp. I verktyget får kunden också tips, inspiration och kan se rörliga arbetsanvisningar om allt från spackling till plattsättning.

Vi jobbar kontinuerligt med att utveckla Finja Betongs webbplats och dess funktioner för att göra det enkelt för våra användare att hitta rätt produkter, information och inspiration.

Produktväljare och mängdberäknare för badrum