Sommartävling

 • Nu sätter vi igång med vår populära sommartävling! Vi vill gärna se vad ni har för er där hemma och vilka projekt ni satsar på nu i sommar. Ta en bild när du gjuter, murar eller putsar med våra produkter, lägg upp den på Instagram och tagga bilden med #finjasommar.

  Fem vinnare får en inspirerande bok och vår helt nya hobbybetong Concreate.

  Tävlingen pågår mellan den 23 juni och 31 augusti 2021.

   

  Hur tävlar jag?


  Fota ditt sommarprojekt, gärna tillsammans med våra produkter. Publicera på ditt Instagram-konto och tagga med #finjasommar. Vi väljer de fem mest inspirerande projekten och publicerar dessa bilder på vårt instagramkonto @finja_diy

   

  Tävlingsregler


  Tävlingen går ut på att publicera sin bild på Instagram under hashtagen #finjasommar. Du måste ha ett öppet instagramkonto för att kunna delta. En person får lämna in flera tävlingsbidrag. Varje tävlande har eget ansvar för att bilden ej bryter mot någon upphovsrätt. Tänk också på att bilden ej får innehålla olämpligt innehåll. Finja ansvarar ej för bilder som publiceras under #finjasommar.

  Frågor? Kontakta oss gärna via Instagram @finja_DIY och meddelandefunktionen.

 • Vinst bild.jpg

 • DIY-projekt att inspireras av

 • Visste du att vi har mer än 50 DIY-projekt? Varje projektsida innehåller arbetsbeskrivningar som steg för steg förklarar hur du går till väga för att skapa just ditt personliga objekt.

  Till varje projekt finns en komplett materiallista som du med ett klick gör till en inköpslista som du kan skriva ut och ta med till din närmaste återförsäljare.

  Inspireras av våra DIY-projekt här.

 • DIY_Puff.jpg