Bygg ett hållbart stall i betong

Ge din häst det perfekta hemmet, ett nybyggt stall i modernt material försett med en praktisk och effektiv inredning. Stallet är anpassat för tre boxar och en sadelkammare med måtten 6890 x 9460 mm. men kan utökas och ge plats åt fler hästar. I ett nytt och lättarbetat stall trivs både djur och mänskor och den murade och putsade konstruktionen gör det dessutom brandsäkert, okänsligt för fukt och nästintill underhållsfritt.

I beskrivningen specificeras inte grus, makadam, dränering och yttre detaljer som är beroende av tomtens utseende och egenskaper utan avser främst betongarbete, gjutning och murning. Fönster, dörrar och tak behandlas mer övergripande och material som inte ingår i husets stomme, som till exempel installations- och inredningsdetaljer, specificeras inte i beskrivningen.

Att bygga ett stall kräver kunskap inom ett flertal hantverksområden. Den här broschyren beskriver tillvägagångssättet på ett övergripande sätt och kan med fördel ligga till grund för såväl eget byggande som för ett uppdrag till en byggentreprenör.

Inom parentes anges det ökade materialbehovet till ett stall på 6890 x 11800 mm.

DIY-beskrivning

Produkter utan bild i listan längre ner ingår inte i Finjas sortiment.