Utökad produktväljare och mängdberäknare för växthus med murad sockel på finja.se

Publicerad 2023-03-01

Utökad produktväljare och mängdberäknare för växthus med murad sockel på finja.se

För att göra det ännu enklare för dig att planera och bygga ditt växthus med murad sockel, har Finja Betong vidareutvecklat sin produktväljare med mängdberäknare för ändamålet. Med det digitala verktyget kan du, förutom beräkning av sockel, numera även beräkna mängden betong för ett gjutet golv alternativt mängden fogsand vid plattsättning.

Under de senaste åren har Finja Betong lanserat flera olika projektsidor med tips och råd för den som planerar att genomföra större byggprojekt, så som växthus. För att underlätta arbetet ytterligare har företaget även utvecklat digitala hjälpmedel som underlättar arbetet med att mura, gjuta och putsa.

Enkelt sätt att mängdberäkna allt material

Med hjälp av produktväljaren för växthus kan du, genom att besvara några enkla frågor, få snabb hjälp med att välja växthusets grund, i form av murad sockel och golv, och därtill beräkna mängden material som kommer gå åt – murbruk, murblock, puts samt fogsand vid golv av markstensplattor eller betong vid en gjuten platta.

Materiallistan kan sedan enkelt sparas ner i en inköpslista som kan skickas via e-post eller skrivas ut och tas med till närmsta återförsäljare.

Se växthuset i AR

Under projektsidan på finja.se hittar du även växthuset som AR-objekt (augmented reality). Det hjälper dig att placera ut växthuset i just din trädgård, rotera byggnaden och se hur den färdiga konstruktionen kommer att se ut på plats. Du kan också virtuellt gå in i växthuset och se den invändiga ytan samt se ut genom de stora fönsterna. Utöver AR-objektet och produktväljaren finns en komplett DIY-beskrivning innehållande ritningar och materiallista på finja.se

Utökad produktväljare och mängdberäknare för växthus med murad sockel på finja.se
Produktväljare med mängd