Rita din egen villa med Finja Betong och Achoice.se

Publicerad 2019-05-02

Achoice är samarbetspartner till Finja Betong och erbjuder husköpare möjligheten att från grunden designa sitt murade och putsade drömhus med produkter från Finja. Företaget har tagit fram ett innovativt webbaserat planeringsverktyg där kunden på ett enkelt sätt kan designa sitt eget hus.

– Tillsammans med Achoice ger vi alla husköpare möjligheten att bo i hus byggda av trygga och hållbara material som ger ett bra inomhusklimat. Med ett murat och putsat hus kan du skapa ett drömboende som håller hela livet, säger Veronica Jensen på Finja.

Med Finja Betongs flexibla och breda produktutbud ges du möjligheten att i Achoice kreativa verktyg skapa, modifiera och lägga till i befintliga husmoduler och på så vis skapa en ritning över ditt drömboende. Välj enkelt bland olika planlösningar och utseende. Även den putsade fasaden går att anpassa efter tycke och smak. Ritningen sparar du sedan i verktyget inför mötet med de arkitekter som Achoice samarbetar med. Tillsammans tar ni projektet vidare och ser till att det kan förverkligas.