Ny produktguide underlättar valet av murbruk

Publicerad 2021-04-13

Finja Betong har utökat sin framgångsrika serie Björn bygger bo med ytterligare avsnitt. De nya guiderna har ett renodlat produktfokus och företagets torrbrukssortiment presenteras på ett lättillgängligt och pedagogiskt sätt. Denna gång är det fokus på murbruk och filmen innehåller en mix av produkter inom nämnda kategori som presenteras och jämförs av Björn Christiernsson.

Att Finja Betong och den välkända tv-profilen har ett långtgående samarbete framgår tydligt av filmen. Det har resulterat i att den populära hantverkaren hunnit lära känna produkterna på djupet och kan alltifrån deras skillnader till främsta styrkor. Presentationen av bruken görs på ett ledigt sätt och det märks att Björn har lång erfarenhet av byggnadsarbeten och vet vad han pratar om.

– Guiden kändes naturlig att spela in då jag är väl insatt i Finja Betongs sortiment och gärna delar med mig av min kunskap så bra det bara går. Att mura är förhållandevis lätt men det gäller att använda sig av rätt produkt för att nå ett tillfredställande resultat som dessutom håller över tid, säger Björn Christiernsson.

  Vad gäller själva filmen är den informativ utan att bli alltför detaljerad och fungerar utmärkt som vägledning för den som vill lära sig mer om cement-, kalk- och murbruk i allmänhet och Finja Betongs varianter i synnerhet. Produkternas namn får till exempel en tydligare innebörd när man som tittare förstår kopplingen till det klassificeringssystem som finns. Det är också enkelt att följa med i handlingen, även för den som ska mura för första gången.

  – Syftet med produktguiderna är att tydliggöra vårt torrbrukssortiment och ge såväl kunder som användare en möjlighet till fördjupning och ökad förståelse för respektive kategori. Till vår hjälp har vi Björn Christiernsson som har både lång och bred erfarenhet av våra produkter, säger Finja Betongs vd Bengt Widstrand.

  ……………………………

  Finja Betong fokuserar på murat och putsat byggande och är en rikstäckande leverantör av byggmaterial. Produktutbudet är omfattande och konceptlösningar erbjuds inom allt från block, torrbruk, golvavjämning, fix och fog, fasadputssystem, cellplast och grundelement. All vår tillverkning är närproducerad då vi har produktionsanläggningar på flera platser i Sverige.

   Produktguide murbruk 1
   Produktguide murbruk 2
   Produktguide murbruk 3