Evigheten – ro för kropp och själ

Publicerad 2016-04-05

Finjas Evigheten har enormt många tänkbara funktioner. Den moderna friggeboden är flexibel till både form och utseende, vilket gör att du kan anpassa den efter just dina behov och önskemål. Väl på plats står den stabil och underhållsfri för flertalet generationer att använda och glädjas åt.

Att inreda Evigheten som ett rum för övernattning fungerar till exempel utmärkt. Du får stillhet och en fridfull oas samtidigt som du inte behöver tumma på komforten. Tvärtom kan du skapa en både praktisk, trivsam och högst personlig inredning för en god natts sömn.

Kanske söker du själv en plats för vila och återhämtning eller önskar du skapa en trevlig och spännande övernattningsmöjlighet för gäster. Oavsett vilket skänker Evigheten lugn och ro samtidigt som den skyddar mot både fukt, mögel och frost samt bibehåller en jämn inomhustemperatur.

Två i ett

Med Evigheten behöver du inte välja. Du får två beständiga ytor, en inne och en ute, som kan användas på skilda sätt och därmed komplettera varandra.Efter en avkopplande natt eller en härlig stunds vila kan du enkelt öppna upp, gå ut på terrassen och insupa omgivningen.

- Evigheten är den optimala friggeboden. Med sina oändliga användningsområden visar den verkligen på den bredd och variationsrikedom som murat och putsat byggande innebär. Att Evigheten är brandsäker, ljuddämpande och naturligt ventilerande gör den till en utmärkt sovplats, säger Veronica Jensen på Finja.

Evigheten 11
Evigheten 10
Evigheten 12