DIY – Gjut en barnvänlig hängare

Publicerad 2019-11-15

På Finja är kärleken till betongen stor och nu förenklar vi våra gör det själv-projekt genom att lansera rörliga filmer som komplement till DIY-beskrivningen. Nu presenterar vi hur man gjuter en barnvänlig hängaren i rörligt format på finja.se.

En lekfull hängare i betong passar perfekt till barnens kläder och gör sig lika bra i hallen som i barnrummet. Den kan användas till alltifrån cykelnyckeln till morgonrocken och krokarna kan i princip se ut hur som helst, så utgå ifrån barnets intresse eller önskemål för att göra den så personlig som möjlig. Det är också en utmärkt present till kalaset och kan anpassas utifrån mottagarens smak och intresse.

Finja har sedan tidigare tagit fram en DIY-beskrivning som innehåller instruktioner som stegvis förklarar alla arbetsmoment från form till färdig hängare. På finja.se får man en komplett materialspecifikation som med ett klick läggs i inköpslistan. Listan kan man sedan maila till valfri adress eller ladda ner för utskrift.

– Våra filmer gör DIY-projekten lätta att ta till sig och uppskattas av både barn och vuxna. Att få vara med och skapa i betong och sätta sin egen personliga prägel på hängaren gör det desto roligare, säger Veronica Jensen på Finja.