Attefall – ditt andra hem

Publicerad 2016-11-29

Förverkliga din dröm och bygg en komplementbostad i form av ett attefallshus på tomten. 25 kvadratmeter kan användas till mycket; fritidshus, gäststuga, uthyrning eller till vad helst du önskar. Med Finjas attefallshus utnyttjas den tillåtna ytan maximalt och den väldisponerade planlösningen skapar en känsla av luftighet vilket gör att utrymmet känns förvånansvärt stort.

Finja har tagit fram en övergripande arbetsbeskrivning för ett murat och putsat attefallshus som med fördel kan ligga till grund för såväl eget byggande som för ett uppdrag till en entreprenör.

Vad inspirerar dig?
Vill du göra huset mer personligt kan du till exempel komplettera det med en vackert stensatt uteplats och en mångsidig pergola som bland annat kan fungera som vindskydd och skapa en uteplats utöver det vanliga. Även färgsättningen har stor betydelse för det slutgiltiga resultatet.

– Ett attefallshus kan snabbt visa sig vara det du har saknat allra mest. Extra plats för allt ifrån hobbyn, övernattande gäster till tonåringarna och deras kompisar. Ett perfekt ställe för både umgänge, skapande och sömn med andra ord och allt med känslan av att vara hemma fast borta, säger Veronica Jensen på Finja.

Attefall 3
Attefall 2
Attefall 1