​Finja Betongs breda kalksortiment nu i nya säckar

Publicerad 2020-05-28

Finja Betong erbjuder ett brett sortiment av kalkprodukter som täcker många användningsområden. De är lämpliga för murning, putsning, fogning, som iläggningsbruk till tegel och natursten men även till kornischer samt undertakarbeten inne och ute. Kalkprodukterna kommer nu löpande att förpackas i nya säckar som har tydliga illustrationer och vägledande symboler. Detta kommer underlätta produktval och göra det lätt att välja rätt produkt till varje enskilt projekt.

Kalkbruk har sedan lång tid tillbaka använts på byggnader och vid renovering av dessa används oftast kalkbruk. Kalkprodukter kan naturligtvis även användas på moderna byggnader. Våra kalkprodukter kan lagras länge förutsatt att de lagras torrt i obruten förpackning. All vår kalkputs i sortimentet är pumpbar.

– Finja Betong har ett brett utbud av kalkbaserade puts- och murprodukter. Dessa lämpar sig väl vid både renovering och nybyggnation. Tack vare våra nya vägledande förpackningar kan man lätt välja rätt kalkprodukt till sitt projekt, säger Bengt Widstrand, VD för Finja Betong.

​Finja Betongs breda kalksortiment nu i nya säckar
​Finja Betongs breda kalksortiment nu i nya säckar 1