Paket 6, för UF och studerande – Handspackel 450 DR

OBS! Detta gratis startpaket är endast tillgängligt för elever inom ramen för UF eller för dig som studerar entreprenörskap.

Till de mindre gjutprojekten som tomtar, pumpor, ljusstakar och krukor är oftast Finbetong det bästa alternativet. Betongen ger torkad en och vacker yta och passar bra för föremål som kommer stå i skyddad miljö utomhus eller inomhus. Frostbeständig, vattentät och med möjlighet att gjuta så tunna skikt som 20 mm.

Se övriga paket

Så beställer ni:

 1. Tryck på ”Lägg till i inköpslistan” på knappen nedan.
 2. Gå upp överst på sidan och tryck på symbolen för inköpslistan och välj därefter skicka.
 3. Fyll i formuläret enligt följande:

  Mitt namn: Namnet på er kontaktperson samt telefonnummer.
  Min epostadress: E-postadress till kontaktperson.
  Mottagarens namn: Finja Betong
  Mottagarens e-postadress: order@finja.se.
  Meddelande: Ert företagsnamn, ert UF-ID vid UF-företagande, er skola, er årskurs, ansvarig lärare samt telefonnummer till ansvarig lärare. Ange start- och slutdatum (om ni har slutdatum) för ert UF-företag/kurs. Ange slutligen önskad adress för leverans. Om du går en kurs/utbildning som inte sker inom gymnasiet ska du även ange ditt eget namn, telefonnummer samt e-postadress.

 4. Klicka i rutorna och sedan ”Skicka inköpslista”

Vi kommer kontrollera att ni går på skolan/utbildningen och att ert UF är registrerat innan vi levererar ert startpaket. Meddela er ansvariga lärare att vi kommer ta kontakt med honom eller henne.


Dela gärna era produkter på Instagram! Tagga vårt konto @finja_diy så vi får följa era första steg som entreprenörer.

Produkter utan bild i listan längre ner ingår inte i Finjas sortiment.

Verktyg

Så här gör du:

1. Lägg till ert valda paket i inköpslistan som ni sedan hittar överst på sidan. Tryck på den och välj ”gå till inköpslista”.

2. Välj ”Skicka Inköpslista”.

3. Fyll i er kontaktpersons namn och epostadress och skriv in ert företagsnamn som mottagare. Ange samma epostadress om ert UF inte har en egen adress.

4. Som meddelande anger ni ert UF-ID, er skola, årskurs, ansvarig lärare och telefonnummer till ansvarig lärare samt mellan vilka datum ert UF kommer vara aktivt (har ni inget slutdatum anger ni endast startdatum). Ange även leveransadress för materialet.

5. Dela era produkter på Instagram. Tagga vårt konto @finja_diy så vi får följa era första steg som entreprenörer.