Tätsystem

 • På Finja har vi två varianter av tätskiktssystem, ett rollbart och ett dukbaserat. Systemen används som tätskikt bakom kakel och klinker på väggar och golv i våtutrymmen i bostäder, samt i utrymmen med liknande belastning.

  Huvudkomponenten i båda våra tätsystem utgörs av Tätmembran. Produkten är färdigblandad och används på golv och väggar. Tillsammans med Tätskikt bildar den vårt rollbara tätsystem och i kombination med Tätduk vårt dukbaserade. Utöver dessa produkter finns ett antal tillbehör.

  Till skarvar, golv- och väggvinklar kommer till exempel Flexband och Tätband väl till pass och vid förseglingar av rörgenomföringar och inner- och ytterhörn används Rörmanschett respektive Täthörn. När det kommer till att försluta golvbrunnar är Brunnsmanschett enkelklistrad kompatibel med vårt rollbara tätsystem medan Brunnsmanschett rund är aktuell för vårt dukbaserade system.

  Vår arbetsanvisning för tätsystem, inkluderar både vårt rollbara och dukbaserade tätsystem, överlappning av dessa samt efterföljande installation av keramiska plattor.

 • Digitala verktyg – Produktväljare och mängdberäknare


 • Med vår produktväljare och mängdberäknare för badrum kan du hitta rätt golvavjämning, handspackel, fix och fog på ett snabbt och enkelt sätt samt beräkna materialåtgång. I den rörliga arbetsanvisningen för Plattsättning visar vi hur du kaklar såväl vägg som golv.

 • Samlad information för dig som vill renovera badrum


  Att renovera ett badrum kräver såväl rätt produkter som korrekt tillvägagångssätt och det är viktigt att arbetet utförs på rätt sätt. På vår projektsida för Renovera badrum hittas rörliga arbetsanvisningar, inspiration och mycket annat som behövs för ett badrumsprojekt.

  Gå till projektsidan

 • Dokument