Använd vänstermenyn för att läsa mer om vårt sortiment eller klicka på knappen ”Till våra produkter” för att komma till våra produkter.

Murblock

 • På Finja har vi murblock för alla tillfällen – oavsett vad du ska mura. Vårt mångsida Murblock Bas är ett allsidigt och miljövänligt block för beständiga konstruktioner med sunda inomhusmiljöer, såväl ovan som under mark. Exempel på användningsområden är innerväggar, carportar och trädgårdsmurar.

  Föredrar du ett lättare block med flera positiva egenskaper ska du titta närmare på Murblock Fördel som, förutom till ovan nämnda ändamål, fungerar utmärkt vid byggande av ytterväggar till garage, fritidshus, lager-, fabriks-, ekonomi- och lantbruksbyggnader samt ouppvärmda förråd. Källarväggar under mark kan också fördelaktigt muras med detta block av lättklinker, ett sedan många år etablerat och välkänt material på den svenska byggmarknaden. Murblock Fördel är lättare att handskas med då det väger upp till 20 procent mindre och därmed är ett av marknadens lättaste block. Samtliga varianter är ihåliga och dess hålrum gör blocken mer greppvänliga och ergonomiska samtidigt som kommande installationer underlättas. Vid behov kan även hålrummen användas till att gjuta i.

  Utöver Murblock Bas och Murblock Fördel har vi även ett flertal andra block, bland annat med högre hållfasthet och densitet än vanliga lättklinkerblock. Sulformsblock underlättar i sin tur byggande av grundsulor till torpargrunder, friggebodar, murar och så vidare medan U-Block ofta används i det översta skiftet.

   

 • Murblock Fördel är försedda med hål, vilket underlättar rördragning och installation.
  Murblock Fördel är försedda med hål, vilket underlättar rördragning och installation.

   

 • Murblock Fördel

  Filmen om Finjas Murblock Fördel visar hur du enkelt arbetar med vårt mest fördelaktiga murblock hittills. Luta dig tillbaka och låt dig inspireras av ett snabbare och enklare sätt att mura.

 • Broschyrer och arbetsanvisningar


   

 • Produkter


   

Använd vänstermenyn för att läsa mer om vårt sortiment eller klicka på knappen ”Till våra produkter” för att komma till våra produkter.

Produkten har lagts till i inköpslistan